Hi ha moltes aplicacions i webs dedicades a acompanyar a les mares durant l’embaràs, des de les més informatives que et donen consells de dieta i hàbits a les més entretingudes que t’avisen de la mida de quina fruita és la teva futura descendència. Per als pares però, els nou mesos de preparació no són tan intensos (ni ben acompanyats “tecnològicament”) i després quan arriba el dia, és un canvi força sobtat.

Doncs ara algú s’ha empescat una aplicació per anar comptant amb els futurs papes les 40 setmanes, amb l’ocurrent nom “Who’s your daddy” (disponible per iOS). Amb un disseny impecable i molt “cool”, t’ajuda a saber en tot moment què has de fer, començant per tenir clar el compte enrera dels dies que queden.

 

Screen Shot 2014-07-05 at 11.28.27

 

De moment només està disponible en anglès i dóna consells diaris i setmanals de coses que pots fer per preparar-te i ajudar la mare, així com un calendari de moments clau del procés que pots afegir a la teva agenda.

 

Screen Shot 2014-07-05 at 11.28.58

 

També té un apartat d’eines imprescindibles com un comptador de contraccions (per saber quan has d’anar fent via cap a on toqui), un lloc on llistar idees de nom, la llista de tot el que has de portar a la clínica i més.

 

Screen Shot 2014-07-05 at 11.29.06

 


Més informació