Ens encanta parlar-vos d’innovacions que junten el món dels petits i la tecnologia. En aquest cas, parlem de petits més que petits i una curiositat feta a casa nostra que segur que no us deixa indiferents.

Babypod és un gadget que permet que el nadó, encara dins la panxa, pugui escoltar música gràcies a un altaveu que s’introdueix per la vagina i que es vincula al teu smartphone.
pack babypod petits clicks

 

La idea va sorgir dins una de les línies d’R+D de la clínica Institut Marquès de Barcelona, especialitzat en reproducció assistida, ginecologia i obstetrícia, els científics i investigadors van desenvolupar aquest aparell perquè el futur nadó pogués escoltar música directament i no a través de les membranes que l’envolten, ja que aquestes absorbeixen i atenuen el so i fan que sigui poc reconeixible pel nadó, podríem dir que sona com si escoltéssim una conversa a través d’una paret i aquesta fos indesxifrable.

Asseguren que el contacte amb la música estimula de manera prematura i beneficiosa al nadó, fent que el seu cervell entri en contacte l’estímul i comenci a interpretar els sons per així ajudar-lo a quan surti a vocalitzar millor. De fet, han comprovat amb impressions 4D que el nadó reacciona treient la llengua i amb altres moviment. També han comprovat que després del part el bebè no presenta cap tipus de problema respecte la resta de bebès que no han rebut l’estimul musical a través de l’altaveu de Babypod.

 

efecte musica babypod petits clicks

BabyPod Cervell Petits Clicks

L’altaveu està regulat a 54 decibels (volum similar a una conversa en veu baixa), està fabricat amb silicona un material que no irrita i és hipoal·lèrgics. Funciona amb cable així que no emet radiofreqüència, ni Bluetooth, ni bateria, tampoc la vibració de l’altaveu afecta, ja que és equiparable a la de les joguines sexuals que estan permeses duran l’embaràs.

 

babypod instruccions petits clicks

 

Us atreviu a provar-lo? Aneu pensant doncs quina música els posareu!