A la nostra habitual col·laboració amb la revista Barçakids vam parlar d’un tema que hi encaixa com un guant: Futbol i Apps! L’article va sortir a la trenta sisena edició, podeu llegir la revista sencera aquí.


Trenta sistè número de revista

On millor es juga a futbol és al camp, però també és cert molts jugadors s’hi passen hores per practicar, per imaginar jugades o tan sols per divertir-se. En aquest article us volem parlar de jocs de futbol, i us proposem 3 apps que segur que us encantaran.

 

Golden Mangaer: El joc que ha creat en Gerard Piqué

Gerard Piqué ha llençat el joc dels seus somnis. De petit, sovint guardava partides per no perdre la feina feta en la gestió i evolució de l’equip. Ara amb, Golden Manager, tu ets qui gestiones l’equip, pots tenir els millors jugadors del món (amb nom i imatge real), treballar i jugar amb altres usuaris d’arreu del món!

Disponible per a iOS i Android

Més informació: www.goldenmanager.com

 

Score!: Aprèn i reprodueix gols mítics.

Aquesta app et permet reproduir gols mítics d’altres anys. El joc t’ensenya com ha de ser, i has de ser molt precís a l’hora de jugar perquè si no, no te’n sortiràs. Els efectes estan molt bé i sentiràs com comenten els teus gols. T’atreviràs després a posar-ho en pràctica al camp?

Disponible per a iOS i Android

Més informació: http://www.firsttouchgames.com/w/?page_id=1493

 

Kicks 2016: Intercanvi de cromos mundial

Es tracta d’una col·lecció de cartes que en vas guanyant a mesura que vas endevinant alineacions. Cada dia reps cartes noves per desembolicar i pots intercanviar-les amb usuaris de tot el món per tenir equips complets. Les lligues que hi participen són: La UEFA Champions Leage, la Premiere League, Bundesliga, la UEFA Europa League i la Major League soccer.

Disponible per a iOS i Android

Més informació: http://www.topps.com/topps-apps/

topps soccer petits clicks