… fins i tot quan no estàs amb ells!

lattjo petitsclicks

Segons Play Report, un estudi realitzat el 2014, el 49% dels pares afirmen que no passen el temps suficient amb els seus fills. A la vegada, al 43% dels nens els agradaria estar més estones amb els seus pares i 7 de cada 10 nens prefereixen jugar amb els seus pares que estar a Internet. Aquest estudi també conclou que el joc és fonamental pel desenvolupament infantil, i que el joc és essencial pel benestar i la felicitat dels nens. Davant d’aquestes conclusions, i amb l’objectiu de fomentar el joc en família, IKEA ha llançat la nova col·lecció LATTJO, un conjunt de jocs per dins i fora de casa, jocs de taula, jocs musicals i jocs de rol. Segons ells, aquests jocs estan dirigits a persones de 0 a 97 anys i estan fabricats a partir de materials naturals.

lattjo petitsclicks

La col·lecció LATTJO busca que nens, joves i adults puguin jugar junts a qualsevol hora i a qualsevol lloc. Per aconseguir-ho, han desenvolupat una aplicació per a dispositius mòbils, disponible per a iOS i Android, on es pot jugar fins i tot quan no esteu junts. D’aquesta manera, els “togetherness points” es guanyaran quan es juga conjuntament, però de manera individual es poden anar guanyant reptes i mini-jocs. A més a més, la col·lecció LATTJO està conformada per més de 50 productes físics, una aplicació i un llibre titulat “Let’s play together”, una guia de jocs per a que no s’acabi mai la diversió a casa.

lattjo petitsclicks

Ja no hi ha excuses per no jugar!