ToyBox1Que tots poguem imprimir objectes en 3D a casa nostra és una cosa que cada cop sembla més propera gràcies a iniciatives com aquesta. Avui parlem de ToyBox, una impressora 3D creada per als més petits (i pels que ja no ho són tant) puguin imprimir les seves pròpies joguines en tres dimensions.

Encara que et dona la opció de crear els teus propis dissenys, el valor afegit de ToyBox és que ve amb una app en la que hi trobarem desenes de joguines predissenyades per imprimir directament. De fet, aquesta és la principal novetat que aporta, ja que funciona de manera similar a altres impressores 3D.

Sense cap mena de dubte, és una forma genial d’apropar als nens les noves tecnologies i de potenciar la seva creativitat donant-los la possibilitat de crear les seves pròpies joguines.

ToyBox2