Cada vegada és més habitual trobar jocs i apps per ensenyar programació als més petits de manera divertida i amena. Kano, una startup amb seu a Londres que des de fa anys aposta per l’educació tecnològica, ha dissenyat un kit de varetes Harry Potter per aprendre a programar i fer “màgia digital”.

 

Harry Potter Kano Coding Kit combina una vareta amb la qual podem monitorar el moviment via Bluetooth a un ordinador, una tauleta o mòbil i mitjançant els components software proporcionats per Kano, els nens poden programar accions associades als moviments de la vareta.

La vareta conté un giroscopi al seu interior que permet seguir el seu moviment a l’espai, de manera que permet associar aquells moviments amb aquells encanteris que programem al software. La interface que ens permet gestionar el software, està basada en blocs i permet facilitar l’accés aquesta metodologia visual que facilita la comprensió de les estructures bàsiques com bucles o sentències condicionals de manera senzilla.

El kit estarà disponible a partir del mes que ve per 99,99 euros i estarà disponible per Android i iOS.