person-731165_1280

“Ja hem arribat? Tinc gana. Podem parar? Falta molt? M’avorreixo… Quan arribarem?” Us sona? Sí, tots ho hem viscut: viatjar en cotxe amb els més petits pot ser molt divertit… Però també molt estressant. Per això, aquí teniu tres aplicacions per evitar que s’avorreixin i fer-nos les vacances una mica més relaxades.

Petting Zoo

Aquesta aplicació, descarregada en més d’un milió de dispositius, és un llibre per a pintar interactiu. Juga amb els sentits dels petits amb intel·ligència i diversió. A més, activa la seva creativitat i no requereix saber l’anglès: els animals no parlen cap idioma! Disponible per a iOS i Android.

Where’s My Mickey?

Amb aquest joc podran ajudar a en Mickey Mouse a trobar l’aigua per fer una llimonada, buscar objectes amagats… Els més petits passaran un viatge d’allò més entretingut jugant amb ell. El joc es basa en el funcionament de la física, així que, a més de distreure’s, descobriran com funcionen alguns conceptes bàsics. Disponible per a iOS i Android

CreAPPcuentos

Si tenen tot el temps del món… Per què no l’invertim en imaginar? Amb aquesta app, els més petits crearan les seves pròpies històries en els que podran moure els personatges per on vulguin i decidir cap a on anirà el guió. Disponible per a iOS i Android.