Aquest article es va publicar el mes de juny al número 52 de la revista Barça Kids. Podeu llegir la revista sencera aquí.

En els últims mesos us hem portat aplicacions per aprendre a programar, per descobrir el món de la música, per conèixer els esports… però ha arribat l’estiu i les vacances i és el moment de passarho ! Per això, avui us portem tres aplicacions que faran que les hores us passin volant!

Converteix-te en una emoticona: Magic

Aquesta aplicació detectarà a temps real la teva cara i li aplicarà el filtre d’emoticona que escullis, convertint-te en el que vulguis a temps real. A més, quan detecti que la teva cara canvia, exagerarà aquella emoticona afegint-hi efectes especials. Et podràs fer divertidíssims vídeos per ensenyar als teus amics! 

Disponible per a iOS: https://magic-app.io/

Adopta un gatet: Talking Tom

S’ha acabat l’avorriment! Cuidar d’un animal ocupa molt de temps i amb aquest joc sentiras que ho estàs fent! L’aplicació consisteix en adoptar un gatet al que hem de fer créixer fins que sigui adult, alimentar-lo, jugar amb ell i cuidar-lo. A més, podrem viatjar pel món amb ell per conèixer els seus amics, decorar la casa i jugar amb ell. Serà un més de la teva família!

Disponible per a iOS, Android i Windows: http://outfit7.com/apps/my-talking-tom/ 

Transforma la teva cara: FaceApp

T’agradaria saber com seràs quan tinguis 80 anys? O com seria la teva cara si fossis un nadó ara mateix? I si enlloc d’haver nascut com un nen fossis una nena, o al revés, quina cara tindries? Amb aquesta aplicació ho podràs descobrir! Només has de fer-te una foto i jugar amb els diferents filtres que ens proposen. És divertidíssim! 

Disponible per a iOS i Android: https://www.faceapp.com/

Això és un article de Petits Clicks, si vols seguir tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament o troba’ns a Facebook i a Twitter

Altres articles interessants: