Si sou fans dels jocs d’arcade aquesta nova aplicació us desfarà!

L’empresa Tinybop, els mateixos del Everything Machine, The Human Body o The Earth (ja veieu que som molt fans de la casa) ha llançat Infinite Arcade, una app que et permet crear i jugar als teus propis jocs! El funcionament és molt senzill, tan sols s’ha de crear el món a partir de blocs, lava, vidre, trampolins i posar-hi els obstacles que vulguis. També hi ha la possibilitat de crear els teus propis personatges! Si ja és divertit jugar amb un videojoc qualsevol, imagineu jugar a un videojoc que heu creat vosaltres mateixos!

Evidentment tan hi poden jugar grans com petits!

Infinite Arcade

Sabeu per què es diuen jocs d’arcade?

El nom “arcade” ve del nom que rebien les grans màquines recreatives que contenien aquests jocs, que ha acabat donant lloc a jocs que, o bé hi recorden, o bé són jocs “fàcils” de jugar, on la dificultat va augmentant a mesura que passem de pantalla, i ni la història, ni els personatges tenen un fons massa complicat… A alguns potser us sonaran: Tetris, Space Invaders, Mario Land, Don King Kong, Street Fighters, Pinball… Si us agraden aquest tipus de jocs, ara arriba el moment de poder fer els vostres propis videojocs amb Infinite Arcade, que trobareu disponible per iPhone i iPad.