Saps com funcionaven les locomotores a vapor? T’atreveixes a conduir-ne una? Aquestes són dues de les moltes coses que pots fer amb l’aplicació “DADA Trains” del grup DADA. Els avis jugaven a trens amb miniatures, els pares també i ara arriba el moment de jugar-hi amb l’iPad!

Amb aquesta app, podreu fer un munt de coses:

Entendre com funcionava a una locomotora de vapor
A través d’una il·lustració animada pots carregar la locomotora de carbó i veure com a mesura que en tires més, els pistons pugen i baixen més ràpidament i les rodes es mouen a més velocitat. També pots aprendre com es diu cada part de la lotocomotra.

dada train petitclicks trens jugar app 1

Conduir-ne una
No només la pots observar, sinó que et pots col·locar dins i conduir-la! Vigila que es fa de nit i, a vegades, fins i tot plou!

Crear la teva pròpia locomotora i fer-la circular tot jugant
Dins l’app també hi ha un joc de pantalles on has de facilitar el pas de la locomotora i els vagons per poder-te-la passar. És molt divertit i, a més a més, pots dissenyar-te la teva pròpia locomotora!

dada train petitsclicks trens jugar app 2

Veure circular un tren sobre il·lustracions molt maques i interactives.
Uns artistes han creat uns móns plens de rails on pots veure circular trens, és molt bonic! A més, hauràs d’anar guiant el tren, aixecant les barreres que necessiti.

dada train petitsclicks trens jugar app 3

Ser un artista i dibuixar-ne un
Ei! I, si vols, l’artista pots ser tu! L’app té un espai per poder dibuixar, no només trens (que ja et dóna alguna plantilla) sinó el que vulguis.