Our Home Tasques de Llar Petits Clicks

Fer el llit, fer els deures, ajudar a entrar la compra (i posar-la als armaris i nevera!), rentar-se les dents, escombrar, parar la taula, desparar-la, rentar els plats, passejar el gos, donar menjar als peixos, tallar la gespa, deixar el menjador endreçat després de jugar… Aconseguir que a casa tothom col·labori en les feines i es responsabilitzi de les tasques que se’ls mana potser podrà ser més fàcil amb l’app Our Home.

Our Home (casa nostra en anglès) utilitza el mètode de recompensa per motivar als membres de la família a realitzar tasques. Els pares han d’introduir les feines o tasques que vulguin que la resta de membres compleixin. Un cop completada la feina que se’ls ha encomanat, es guanyen punts (com més pesada és la feina que han de fer, més punts pot tenir). Aquests punts serveixen perquè es gastin demanant allò que hi ha a l’apartat de recompenses, per exemple, si rentar els plats val 80 punts, recollir la taula 20 i un dels premis és tirar i veure una pel·lícula, després d’haver complert les tasques tenen dret a demanar-ho. A més, l’app té un xat intern pel qual es pot parlar amb tots els membres de la família i així estar més en comunicació, així com un apartat dedicat a la compra per a compartir aquest moment en família.

Treballar per objectius és interessant, doncs, és una manera d’aconseguir de motivació externa que els ajudaran a adquirir bons hàbits  i Our Home pot ajudar a fer més divertit complir amb les tasques de la casa. De moment, només hi és anglès, us animeu a provar-ho? Trobareu la versió per iOS, per Android i també tenen un versió web.