kid and coe viatjar familia airbnb

Tots els pares i mares que hem volgut fer un viatge amb els nostres fills ens hem trobat amb necessitats com: un bressol, una banyera, una trona perquè arribin a taula, microones per poder escalfar els aliments, alguna joguina perquè s’entretinguin, tenir els endolls preparats perquè els nens gategin sense perill, la possibilitat de tenir un cangur, així com d’altres elements de la casa perillosos pels infants.

Viatjar amb els fills sovint és complicat, cal adaptar l’entorn a les seves necessitats i com més petits més accentuada és aquesta situació. Així es trobava Zoie Kingsbery Coe quan viatjava amb la seva família, fins que va decidir fundar el “Kid&Coe” una app inspirada en Airbnb que ofereix cases i residències preparades per a rebre famílies amb les comoditats necessàries per gaudir d’unes vacances completes.

Moltes destintaciós arreu del planeta

Actualment hi ha més de 850 destinacions de tot el món per a escollir: Nova York, Londres, Eivissa, Bali, Barbados, Berlín, Boston, Ciutat del Cap… Com a curiositat hem vist que hi surten 4 cases de la província de Girona i 8 de Barcelona. S’ha de dir que totes les cases són precioses d’un nivell de comoditat súper alt. Com sempre els paràmetres per a filtrar els destins són diversos: nits, preu, nombre de persones, nombre de bebès, comoditats…

Si voleu viatjar aquest estiu i esteu patint per la comoditat dels vostres fills doneu un cop d’ull a aquesta web familyfriendly

Font de imatge: Kid&Coe