youtube kids nen

Deixar els nens sols davant d’una tablet, ordinador o smartphone no és una activitat que ens faci estar tranquils, a causa del poc control que podem tenir sobre les imatges que els pot aparèixer. Per això Google (propietari de Youtube) ha creat una app amb el contingut pensat per a nens, el Youtube Kids que està disponible a Espanya des del 13 de juliol.

youtube kids

La app està disponible tant per iOS com per Android, el contingut que s’hi pot trobar són programes infantils tant d’animació, com documentals, passant per sèries i altres programes d’entreteniments i educatius. El que és interessant és que a part dels continguts que s’han curat i enfocat directament a ells, té bloquejades alguns resultats de cerques (com aquelles que continguin paraules malsonants i d’altres) i l’altre element interessant és el limitador de temps perquè no passin massa estona davant de la pantalla.

Ara els pares podrem estar més tranquils a l’hora de deixar els nens amb la tablet i ells també podran ser més autònoms pel que fa els seus interessos de cada moment.
Us animeu a provar-la