Fa uns mesos vaig topar amb un enllaç al blog Júlia al dia, des d’on la Glòria Vives fa un temps que explica a través de l’humor i les seves il·lustracions la seva experiència de tenir la seva filla. En els darrers mesos han ampliat la família amb una germaneta per a la Júlia i al blog hi trobareu un bon arxiu d’entrades plenes de moments en que molts ens trobem (i anirem trobant) reflectits.

 

ENCARA T'ESTEM ESPERANT

 

La Glòria és il·lustradora professional i al seu portfoli podreu trobar encàrrecs fets per a diverses publicacions i iniciatives al voltant de la maternitat, com aquest decàleg per al Projecte Acompanya’m per un part amb respecte:

 

decaleg_catala

 

Si us agrada el seu estil, també té publicat una novel·la gràfica sobre l’embaràs (llàstima que per ara només està disponible en castellà), “40 semanas”.

 

Screen Shot 2013-08-21 at 11.04.42 AM