AnimalsFantastics Harry Potter Joc Android iPad iPhone J K Rowling

Harry Potter ha creat un univers que tots sabem reconeixer a dia d’avui… Ara ha sortit l’spin-off de Harry Potter, la novel·la i pel·lícula de J.K. Rowling Animals fantàstics: Casos del món màgic  i ja s’ha convertit en tot un èxit a les llibreries i a les taquilles. La història que narren es basa en un llibre que llegeix Harry Potter, en el que Newt Scamander és el protagonista i succeeix a Nova York, 70 anys abans que la història de Harry comenci.

Avui però us parlem d’un joc pels fans! Fa pocs dies es va llançar el joc oficial de la pel·lícula  de la pel·lícula “Animals fantàstics i on trobar-los” un joc on, per cert, no se segueix el mateix guió, ni es repeteixen accions de la pel·lícula, sinó que ETS TU el que es converteix en protagonista i passes a treballar per al Departament per a la Regulació i Control de Criatures Màgiques del Ministeri de Màgia. La història es desenvoluparà d’una manera o altra en funció de les decisions que prenguis…

AnimalsFantastics2

Com funciona el joc?

La teva feina es basarà en resoldre misteris. Cada cop que en resolguis un, t’hauràs d’enfrontar a una bèstia màgica. Caldrà rastrejar totes les escenes buscant pistes, interrogar als testimonis i llançar encanteris per a poder resoldre cada cas.

Cada cas resolt significarà un augment de punts per al jugador, que permetrà desbloquejar estrelles que es poden utilitzar per a analitzar pistes i completar tasques. Però no és tan fàcil…. L’energia se’t pot acabar en qualsevol moment, ja que resoldre cada misteri provoca que la teva energia vagi baixant i fins que no es torni a omplir no hi podràs tornar a jugar.

Podràs descobrir el màgic món de J.K. Rowling tant si tens un dispositiu iOS com Android. I el millor: és gratis (recomanat per a majors de 12 anys).

T’atreveixes a entrar als màgics móns on Harry Potter va aprendre tots els seus trucs?