Toca TV mirar, fer i divertir-se amb vídeos 2

Avui tornem a parlar de vídeos, nens i Internet. Aquest sempre és un moment tens per als pares, com ja vam parlar en aquest article sobre Youtube Kids, ja que no sabem ben bé què ens pot apareixer a la pantalla mentre mirem vídeos (un anunci inoportú, unes imatges inadequades, etc.). Recentment Toca Boca (una empresa d’apps per als més petits molt popular que té més de 10 milions d’usuaris actius) ha creat Toca TV  ofereix vídeos per als més petits, dibuixos animats i shows originals, i eines per permetre als més petits crear els seus propis vídeos, en un entorn controlat.

Toca TV conté una col·lecció de vídeos per als nens seleccionats a mà, que inclou algunes produccions pròpies i de fins a 75 productors diferents, i que inclouen gameplays de Minecraft, receptes de cuina, invents DIY (Do It Yourself), cançons, i moltes altres opcions. Tot i que s’acaba de llançar, la plataforma anirà comptant amb més vídeos cada setmana.

Diferències amb Youtube Kids

La seva principal diferència amb Youtube Kids és la selecció a mida i manual per als més petits, ja que a la plataforma de Youtube, els vídeos són discriminats de manera tecnològica i sempre hi pot haver algun error. També destaca la inexistència de publicitat a la plataforma: Toca TV no inclou anuncis, ni continguts esponsoritzats, ni tampoc productes camuflats.

Per acabar, també cal destacar a la gran interactivitat que ofereix als nens, que els permet filmar-se amb divertides eines i filtres animats. La idea és no només veure el vídeo, sinó formar-ne part.

L’aplicació de Toca TV es pot descarregar per als dispositius iOS al següent enllaç i costa 4,99$/mes: