Fes un vídeo amb els teus records de les vacances!

Aquest article es va públicar el setembre del 2016 a la Revista BarçaKids núm. 43. Podeu llegir la revista sencera aquí.

Ja s’ha acabat l’estiu, quina pena oi? Però sort en tenim de les fotografies i vídeos que heu fet! Us agradaria tenir un record en format vídeo del vostre estiu? Doncs us expliquem 3 apps gratuïtes i en castellà amb les que podreu fer vídeos de manera molt fàcil.

PicFlow: Fotografies i música

PicFlow Fotografies i música videos vacances com fer
Aquesta aplicació us deixa agafar les fotografies que teniu a la galeria i fer-ne una presentació. Només heu d’afegir la música que vulgueu i clicar cada cop que vulgueu que passi la foto. Després ho guardeu i ja tindreu el vídeo fet!

Disponible per a iOS i Android
Make My Movie: Fotografies, text, marcs, música i filtres
Com fer videos com vacances Make My Movie app fotos musica

Feu un vídeo afegint un marc, uns efectes, el text que vulgueu i la música que desitgeu. Primer heu d’escollir les fotos que vulgueu (podeu canviar l’ordre), després el tema (Que us posarà un fons concret). Llavors escolliu la música (l’app en té, però podeu posar-ne qualsevol que tingueu en el vostre mòbil o tablet). Al final hi podeu posar un títol i per acabar podeu posar-hi efectes com els de Instagram i altres!
Disponible per a iOS i Android
Més informació: http://www.makemymovieapp.com
Magisto: Ajunta els teus vídeos i fes-ne un de xulíssim
Magisto com fer videos amb fotos facil mobil app ipad tablet musica

Selecciona els vídeos de la teva galeria, selecciones la música que vulguis o que tinguis al mòbil, es posa el títol i ja està!
Disponible per a iOS i Android
Més informació: https://www.magisto.com

Això és un article de Petits Clicks, si vols seguir tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament o troba’ns a Facebook i a Twitter

Altres articles interessants: