Barçakids Revista apps per a les vacances

Aquest article es va publicar a l’agost 2016 a la revista núm. 42 de BarçaKids, podeu llegir la revista sencera aquí

Ja és agost i molta gent se’n va de vacances, si voleu també sentir les vacances des del vostre iPad ,us expliquem tres apps súper xules perquè el vostre iPad també tingui protagonisme en aquesta època de l’any.

Viatja pel món i descobreix noves cultures amb Kids World Cultures

Cultures Barçakids app vacances

Hi ha moltes maneres de viatjar, però el més important és gaudir del viatge i aprendre. T’hauràs de fer un passaport, que a poc a poc aniràs omplint amb els viatges que facis. Dins de l’app trobaràs aventures, jocs, vídeos, fotografies precioses, històries i curiositats! Tindràs tot el món dins el teu iPad o iPhone!

Disponibe per iPad i iPhone

http://www.planetfactory.com/apps

Juga a estar de vacances amb Vacation

Vacation Barçakids app vacances

Si no has anat de vacances, amb aquest joc t’hi sentiràs! Hauràs de fer que tots els avatars s’ho passin molt bé allà on siguin: a l’hotel, a la platja, d’excursió, de compres… Serà ben bé com si hi haguessis anat!

Disponibe per iPad, iPhone, Android, Windows i Kindl

https://tocaboca.com/app/toca-life-vacation/

Si marxes i no et vols avorrir, juga amb Rebound

rebound Barçakids app vacances

Un joc que aparentment és molt simple; posar una barrera perquè una pilota hi reboti i caigui sobre un punt concret. Però que no t’enganyi, té la seva dificultat i sobretot… Enganxa molt! És el joc perfecte per les llargues hores amb cotxe!

Disponibe per iPad i iPhone

http://www.appsolutegames.com

Això és un article de Petits Clicks, si vols seguir tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament o troba’ns a Facebook i a Twitter

Altres articles interessants: