Aquí teniu un altre article publicat a la revista Barçakids. En aquesta ocasió vam parlar de “personatges de pel·lícules que també tenen apps”. L’article va sortir a la trenta quatrena edició, podeu llegir la revista sencera aquí.

 

Petits Clicks personatges Barça kids

Avui en dia el món físic i el virtual van de la mà i quan es tracta de les marques o personatges més coneguts, si no tens una app, no ets ningú. Avui us portem algunes de les propostes més novedoses i interessants per a les nostres tauletes de la mà dels clàssics del món de les joguines, el cinema i la televisió.

 

La guerra de les galàxies 2.0: Star Wars Galaxy of Heroes

La saga espacial més famosa de tots els temps torna a les pantalles de cinema aquest any i ve acompanyada d’aquest videojoc dissenyat per a tauletes. Amb uns gràfics de molta qualitat ens enfrontem en batalles als exèrcits enemics creant un equip d’herois format per alguns dels nostres personatges favorits i més coneguts. A mesura que avancem de nivell adquirim més habilitats i podem incorporar nous personatges. Col·lecciona els teus herois i lluita contra el costat fosc de la força.

Disponible per a iPhone, iPad i dispositivos Android 

Més informació: http://starwars.ea.com/starwars/galaxy-of-heroes

 

Petits clicks personatges apps Barça kids

 

Les construccions cobren vida : LEGO Fusion Town Master

La gent de LEGO ha creat una línea de kits de construcció que van acompanyats d’un joc virtual on la ciutat que construïm amb les mans i els rajols de plàstic té correspondència en una versió virtual. A Town Master, nosaltres som els alcaldes i els nostres ciutadans ens indicaran a la app què necessiten i haurem de construir restaurants, botigues, edificis… Ja no cal escollir entre jugar amb la tauleta o amb les joguines de sempre, ara ho podem fer tot alhora!

Disponible per a iPhone, iPad i dispositius Android

Més informació: http://www.lego.com/es-es/fusion/products/21204-town-master

Barça kids Petits Clicks Personatges app

El trenet més espavilat: Thomas y sus amigos Envío Express

La novetat per als més petit la protagonitza en Thomas, el trenet més conegut, i els seus amics. En aquesta maqueta de trens virtual hem d’ajudar al protagonista i als seus amics a recollir tot el necessari per a una gran festa. Per jugar a tota màquina!

Disponible per a iPhone i iPad

Més informació:https://itunes.apple.com/es/app/thomas-friends-express-delivery/id1025762068?mt=8

 Petits clicks personatges app barça kids