Me una app per explicar qui soc

“Qui sóc jo?”

Segur que molts de vosaltres teniu al cap la cançó “Qui sóc jo” de la “celebrity” del món infantil Dàmaris Gelabert. Si no la coneixeu, és una cantant de cançons per a nens sempre amb objectius pedagògics a darrere (si escolteu la cançó, no podreu parar de tararejar-la!).

L’autoconeixement un mateix és un pilar bàsic per l’estabilitat emocional en qualsevol moment de la vida. A la infància es començar a construir la personalitat i amb aquesta, s’han de treballar les habilitats socioemocionals per poder-se relacionar amb el món de manera sana i correcta. La Dàmaris ho treballa amb les cançons, però hi ha moltes maneres de fer-ho, i amb les noves tecnologies també!

Me: L’app per explicar la teva història

Tinybop va treure a finals del 2016 l’app “Me“, una aplicació que ajuda als nens a explicar qui són. Poden escollir i adaptar el seu avatar; posar-se cabell arrissat, llis, ros, castany, ulleres, gorra… També poden fer fotografies al seu entorn; al seu animal preferit, als seus pares, a la seva habitació, etc. I tot això en comptes de penjar-ho a la xarxa, queda penjat a l’app (un entorn més segur) i només es comparteix si es vol.

Al iniciar “Me”  l’app fa una sèrie de preguntes (que es responen en 2 minuts) i a poc a poc, els nens i nenes poden anar explicant qui són. Es poden fer i enviar dibuixos, gravar sons i imatges

Un entron molt creatiu i bonic!