Aquest article es va públicar el mes d’abril del 2017 a la Revista BarçaKids núm. 50. Podeu llegir la revista sencera aquí.

Marxem de viatge! Fem la maleta?

No sabem si a vosaltres també us passa però, a nosaltres, viatjar ens torna bojos! Ens encanten els nervis del dia abans, el no poder dormir pensant en com serà la destinació, fer la maleta vigilant no oblidar-nos res, arribar a una ciutat desconeguda i anar descobrint els seus carrers i carrerons… Per això, avui us portem tres aplicacions que ens evoquen els màgics moments que sorgeixen a tots els viatges. Esteu preparats? Enlairem!

Explorem el planeta: Cultures del món

Aquesta aplicació et tindrà entretingut molta estona amb un piló d’activitats i de jocs per explorar el nostre planeta i descobrir les cultures, els animals, la música, les vestimentes, la geografia, els menjars i moltes coses més sobre tot el món. A més, hi trobaràs més de 80 vídeos amb moltíssimes dades divertides de tot el que hi ha a les diferents zones del planeta. Després de jugar-hi en seràs tot un expert!

Disponible per a iOS.

Treballem com a l’aeroport: Bamba Airport

Si us apassiona el món dels aeroports, amb aquest joc haureu d’escannejar les maletes dels passatgers, estampar els seus passaports, seure’ls dins l’avió, servir-los el menjar, aconsellar-los les millors destinacions… Sereu els propietaris de l’aeroport sencer! Us en veieu capaços?

Disponible per a iOS.

Descobrim una gran història: El viatge de l’Alvin

L’Alvin és un vellet que necessita la teva ajuda per viatjar amb una segadora més de 400 quilòmetres per retrobar-se amb el seu germà. A part d’ajudar-lo, et convertiras en partícep de les seves experiències, coneixeràs els seus nous amics i aprendràs que el que importa no és la velocitat sinó gaudir del camí; un camí llarg però ple d’aventures i sorpreses.

Disponible per a iOS i Android.