Aquest article va aparèixer al número 58 de la revista Barça Kids, que podeu descarregar-vos aquí.

photo-1489850846882-35ef10a4b480

Amb els tablets i els mòbils ens hem acostumat a jugar des d’aquests dispositius i, quan pensem en jocs, en recordem alguns com l’Angry Birds, el Candy Crush Saga, el Clash Royale o el Pokémon Go. Però què ha passat amb els jocs de tota la vida? Segueixen existint i s’han adaptat a les tecnologies perquè hi puguis jugar siguis on siguis.

Tic Tac Toe

Quantes hores ens hem passat jugant al tres en ratlla? Amb aquest joc podràs escollir si vols jugar contra la màquina o si jugaràs amb algun amic teu des del teu mateix dispositiu. Sort… i que guanyi el millor!

Disponible per a iOS: http://apple.co/2y9B95o

Disponible per a Android: http://bit.ly/2yyI21b
Tangram!

Un joc clàssic que prové de la xina és el Tangram, i consisteix en formar siluetes de figures amb set peces sense que se solapin. Aquestes peces són cinc triangles, un quadrat i un rombe. Creus que seràs capaç de fer totes les figures que et proposen?

Disponible per a iOS: http://apple.co/2ySkzEx
L’era dels Escacs

De ben segur que algun familiar t’ha ensenyat a jugar als escacs i ja saps que aprendre’n comporta mols beneficis, ja que és un joc que augmenta la nostra intel·ligència. Amb aquesta aplicació podràs practicar a jugar als escacs sol contra la teva tauleta. T’ho passaràs genial!

Disponible per a iOS: http://apple.co/2yaih6d

Disponible per a Android: http://bit.ly/2g4wefP

 

Això és un article de Petits Clicks, si vols seguir tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament o troba’ns a Facebook i a Twitter

Altres articles interessants: