xuklis

És que ho volem tot! Volem fer regals originals, bonics, pedagògics, innovadors… Però després ens passa que anem a última hora i acabem comprant el que surt al catàleg de la primera botiga de joguines que trobem. Regalar bé requereix dedicació, conèixer bé els nens i nenes, imaginació… I temps! Però va, ànims que hem fet una mica de recerca per vosaltres i potser per demanar-ho als Reis encara arribareu. Us expliquem a quines webs ens hem connectat les últimes setmanes per preparar bé les nostres cartes per ses Majestats més legítimes 😉

jugarijugar

Una de les botigues per comprar online que més ens agraden és jugarijugar. Tenen un catàleg impressionant de joguines de qualitat i mil idees per fer un regal diferent. A més, ho posen fàcil perquè pots fer una selecció de joguines per edats o per tipus de joguina que creieu que pot agradar als petits (de 0 a 10 anys) segons el que els agrada jugar. Rere jugarijugar hi ha dues mares que diuen que fan la seva selecció observant com jugaven els seus fills i les necessitats que tenien, diuen que van començar a fer una selecció de joguines a nivell privat per a amics i familiars i que d’aquí va néixer la seva web. Es nota que està feta amb carinyo.

BarcelonaKids

Una bona selecció de joguines, però també d’elements decoratius, tèxtil i mobiliari que us encantarà. A BarcelonaKids també tenen un blog molt actualitzat on fan seleccions temàtiques amb entrades com Regals d’última hora o fins i tot consells relacionats amb educació dels nens, com per exemple com escollir les activitats extraescolars. Alerta, que tenen uns vinils fantàstics per transformar les habitacions dels nens i nenes sense pintura ni esforç.

Cubetto

Una joguina de programació sense pantalles és possible. És Cubetto, un robot fet de fusta per ensenyar programació als petits i petites. Recomanada per a nens i nenes a partir de 3 anys, incorpora diferents plantilles de joc per fer anar en Cubetto i per aprendre i divertir-se amb els petits. En vam parlar en profunditat en aquest article.

Tumiko

Una taula de llum és un regal fantàstic, però on la podem comprar? Us recomanem Tumiko, on a més de les taules que fabriquen els mateixos ofereixen accessoris i idees per a utilitzar les taules de llum. També tenen una selecció de joguines de fusta interessant. Els més manetes també us podeu animar a fer-la vosaltres mateixos amb un tutorial com el de la Mami Natura, que proposa fer-ne una a partir de la base d’una tauleta Ikea.

Cuscusian*s

I per acabar, una selecció de webs on comprar joguines gens digitals, gens plastificades, amb disseny cuidat, producció artesanal i materials reciclats i ecològics. Us recomanem Cuscusian*s, jocs o joguines i contes objecte que estimulen la creativitat i la imaginació.

Grapat

Tampoc us perdeu Grapat, amb una família de nans de fusta com a producte estrella; i què en fem dels nans, us preguntareu? Doncs deixar anar la imaginació i afavorir el joc lliure i autònom.

Tell Fusta

També de producció petita i feta amb carinyo, molt recomanable Tell Fusta, una web des d’on podeu comprar una joguina solidària per a La Casa dels Xuklis (Nens Contra el Càncer). Ens ha encantat!