Potser heu vist la pel·lícula de LEGO que es va estrenar l’any passat i heu cantat junts “que fantástic és tot”, però, sabíeu que ara podeu fer les vostres pròpies pel·lícules d’animació protagonitzades pels homenets grocs i el seu univers de rajoles de plàstic de colors?

El primer que cal fer és descarregar l’app LEGO Movie Maker (disponible per a iPhone, iPad i iPod touch) i pensar entre tots un guió per a la història que volem explicar. Qui seran els protagonistes de l’aventura? Quins escenaris has de construir per a que hi passi l’acció? Qui serà el bo? I el dolent? I com acabará tot plegat?

screen568x568 (2)

 

 

Un cop decidit, comencem el rodatge. Poseu les figuretes en la primera posició i seguint les instruccions de l’aplicació feu una fotografia. Ara volem que aixequi el braç? El movem i fem una altra fotografia…i així fins que tinguem uns quants fotogrames que després quan els animem ens faran veure els personatges en moviment. 

 

screen568x568 (1)

 

És més fàcil del que sembla gràcies a les instruccions de la app i per tenir un resultat espectacular podreu afegir-hi textos, efectes especials, banda sonora amb música o els vostres propis efectes de so. Quan domineu la tècnica potser podeu experimentar i afegir a la pel·lícula altres joguines o objectes… l’únic límit és la vostra imaginació! Un cop gravat, ho podeu guardar a l’àlbum del vostre dispositiu i compartir amb qui vulgueu.

Aquí podeu veure algunes escenes gravades amb aquesta app per un usuari de YouTube. Ara et toca a tu!: