En el nostre article de la revista Barça kids us proposem per aquest curs un grapat d’aplicacions per a poder repassar alguns dels conceptes que aprenem a l’escola. Si hi ha alguna assignatura que se’t resisteix, no esperis a final de curs i practica amb la tauleta des de casa. I digues als pares que compta com a estona d’estudi!

BARÇA KIDS - PETITSCLICKS

Les mates poden ser divertides: Math Bingo
L’objectiu és fer fileres d’insectes per a cantar bingo, resolent problemes matemàtics. Sumes, restes, multiplicacions i divisions, i reptes amb tres nivells de dificultat perquè les mates siguin un joc. Crea el teu perfil per fer un seguiment dels teus resultats i demostra el que has après.
Disponible per a iPad i Android
Més informació: https://itunes.apple.com/es/app/math-bingo/id371338715

 

petits clicks - aprenem a jugar amb les tablets

 

Juguem amb els idiomes: MindSnacks
La col·lecció d’apps de MindSnacks ens conviden a practicar idiomes (anglès, francès, alemany, italià, portuguès, xinès… i japonès!) a través de petits jocs molt entretinguts. Aprèn nou vocabulari, millora la gramàtica i practica l’ortografia per dominar la llengua com un nadiu.
Disponible per a iPad
Més informació: http://www.mindsnacks.com/

mindsnacks -petits clicks - aprenem a jugar amb les tablets


La taula periòdica ineractiva: Chemio

Per als més grans, aprofundiu en els vostres coneixements de química gràcies a aquesta taula periòdica dels elements totalment interactiva. Hi trobaràs eines molt útils de referència per als teus càlculs i fins i tot una funció per a dissenyar àtoms en 3D.
Disponible per a iPad
Més informació: https://itunes.apple.com/es/app/chemio-students-chemical-reference/id700723947