La cuina ens brinda una oportunitat fantàstica per trobar moments d’aprenentatge i connexió amb els nens. Per això avui us portem un recull de les millors apps vinculades amb la cuina perquè els més petits creïn i desenvolupin les seves pròpies receptes sense cap perill!

Pels més petits de la casa: Pets Café

Prepara batuts de colors mentre emparelles, coneixes les formes i fas sèries dels ingredients que més t’agradin per satisfer els clients d’un divertit cafè.

apps cuina nens divertides

Disponible per a iOS: https://sagomini.com/en/apps/detail/pet-cafe/

 

Converteix-te en un autèntic chef: Dr. Panda restaurant

El personatge principal, el Dr. Panda és el cuiner d’aquest restaurant. Anirà rebent als clients i prenent nota de les comandes. Després anirà a la cuina on comença la veritable diversió… preparar el menjar! És hora de posar-se el davantal i comença a cuinar mentre et familiaritzes amb la seva cuina totalment equipada! Dona una ullada a la nevera per agafar els ingredients i començar a preparar els plats pels clients. Picar, coure, fregir o rostir, afegir condiments per personalitzar i servir per acabar amb una creació culinària perfecta!

apps de cuina per nens

Disponible per a iOS i Android: https://drpanda.com/games/dr-panda-restaurant-3

 

Experimenta amb la cuina: Toca Kitchen

Alguna vegada has volgut jugar amb el teu menjar? Ara pots! Toca Kitchen et permet triar i preparar menjar per a quatre famolencs personatges. ¿Pastanagues a rodanxes, peix fregit o puré de bròquil? Tu decideixes!

Apps per cuinar nens divertides apren

Disponible per a iOS i Android: https://tocaboca.com/app/toca-kitchen/

 

Pels llaminers: Dr. Panda Ice Cream Truck

Ets mes de gelat de maduixa, xocolata, vainilla o dels tres? Amb aquesta app del Dr. Panda podràs barrejar diferents sabors i afegir els toppings que prefereixis per crear el teu gelat ideal.

apps per nens cuina gelats

Disponible per a iOS i Android: https://drpanda.com/games/dr-panda-ice-cream-truck