Musically

Des de fa un temps que no parem de veure vídeos de nois i noies ballant i fent playback o Lip sync, n’hi ha que són realment uns genis! Actualment hi ha moltes apps que permeten desenvolupar la creativitat dels adolescents, així com la seva habilitat tècnica i narrativa a l’hora explicar alguna cosa en format vídeo (a part de divertir-se amb els seus amics!)

Avui parlarem d’algunes de les aplicacions més conegudes per fer uns vídeos musicals i de doblatge ben xulos.

Musical.ly

Potser la més coneguda de totes. Aquesta app permet gravar-te mentre sona la música o un gag, una de les coses bones és que la biblioteca de cançons està molt actualitzada amb els temes més famosos del moment. Si el vídeo que es fa és musical, la gràcia està en vocalitzar la lletra i també “interpretar-la” amb gestos. El més interessant són les “transicions“, els vídeos són curts, duren un pocs segons i sovint hi ha vàries preses gravades en diferents llocs, pentinats, etc. Per passar d’una presa a una altra calen les “transicions”, és a dir, alguna cosa que lligui una escena amb una altra, i s’ha de dir que hi ha experts i expertes en fer moviments amb el mòbil. Però no tot ha de ser així, cadascú pot fer el que vulgui, sigui ballar, fer el pallasso o fer humor.

Dubsmush

DubsmushAquesta aplicació és molt divertida, consisteix en fer doblatges d’àudios que l’aplicació té a la biblioteca que divideix els àudios per temàtiques, humor, animals, cinema, sères, etc… Si voleu riure un rato, us recomanem que feu algun vídeo d’aquests.

MadLipz

Mentre les dues anteriors es tracta de fer veure què dius o cantes alguna cosa, MadLipz és justament el contrari.  Aquesta aplicació recull diversos vídeos d’animals, dibuixos animats, sèries, pel·lícules, etc, als quals hi pots posar l’àudio que tu vulguis, pots fer parlar un ase, un mico, a les protagonistes de Frozen, etc.

Les tres aplicacions són molt divertides i gratuïtes, t’animes a fer algun vídeo?